Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve suyu satmak

Rüyada meyve suyu satmak

Rüyada meyve suyu satmak maddi açıdan dibe vurulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada meyve suyu satmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda yanlış yorumlanabilir veya yanlış lanse edilebilirsiniz.

Rüyada meyve suyu satmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hasadının tarlasında kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada meyve satmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada pazarda meyve satmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işarettir.

Rüyada meyve sebze satmak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada sebze meyve satmak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada su satmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalet etmektedir.

Rüyada meyve suyu görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye meyve suyu vermek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments