Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma satmak

Rüyada elma satmak

Rüyada elma satmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, güç kaybedeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işarettir.

Rüyada elma satmak gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada yeşil elma satmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı elma satmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalettir.

Rüyada elma satmak sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ne yapacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işarettir.

Rüyada kendi arabasını satmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Rüyada mazot satmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada boğa satmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada incir satmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates soğan satmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments