Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık anahtarı görmek

Rüyada sandık anahtarı görmek

Rüyada sandık anahtarı görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada sandık anahtarı gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Rüyada anahtarla sandık açmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada sandık anahtarı görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandık üstüne oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık sandık görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada gelin sandığı görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının sandığını açmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet eder.

Rüyada eski sandık görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, doğru olanı seçeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments