Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ailesi görmek

Rüyada aslan ailesi görmek

Rüyada aslan ailesi görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yeni malların alınacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan ailesi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada aslan ailesi görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aile halkını görmek hem verimi yükselteceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi ve ailesini görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş aile bireylerini görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ailece otobüse binmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok yoğun çalışacağına, kişinin rahat nefes alacağına alamet eder.

Rüyada aileden birini asker görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına yorulur.

Rüyada ailenin istemediği biriyle evlenmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Rüyada aileden birinin öleceğini duymak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments