Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan bakmak

Rüyada aslan bakmak

Rüyada aslan bakmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada aslan bakmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada aslana bakmak güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan bakmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi aslan sevmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada evde aslan yavrusu görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, bol rızık sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzen aslan görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan kükremesi görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanlarla kavga etmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, dini inançların güçleneceğine alamet eder.

Rüyada gri aslan görmek artık rahat bir nefes alacağına, sosyal konumunun değişeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments