Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanlarla yürümek

Rüyada aslanlarla yürümek

Rüyada aslanlarla yürümek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada aslanlarla yürümek gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Rüyada aslanlarla yürümek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanla yürümek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi aslan görmek bir sınavdan geçileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve aslan görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, istediği makama geleceğine, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslanı yanında görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalettir.

Rüyada aslana taş atmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev aslan görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek aslan görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments