Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyva çalmak

Rüyada meyva çalmak

Rüyada meyva çalmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyva çalmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada meyva çalmak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyva satmak içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden meyva almak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada meyva satın almak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından meyva koparmak olumsuz haberler alacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyva çekirdeği görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu meyva görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyva ikram etmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments