Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyva çekirdeği görmek

Rüyada meyva çekirdeği görmek

Rüyada meyva çekirdeği görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, işlerinin duracağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada meyva çekirdeği gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada meyva çekirdeği görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından meyva koparmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden meyva almak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada bahçede meyva yemek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil meyva yemek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada meyva sıkmak sorunların çabucak atlatılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalettir.

Rüyada meyva çalmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bahçede meyva toplamak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments