Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyva satmak

Rüyada meyva satmak

Rüyada meyva satmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada meyva satmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Rüyada meyva satmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ham meyva görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu meyva yemek maddi gücünün eksileceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada bahçede meyva yemek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çok zengin olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada meyva çalmak hanesinde bolluk ve bereket olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada meyva satın almak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine alamet eder.

Rüyada meyva ikram etmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada meyva tabağı görmek refaha erişileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments