Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyva ikram etmek

Rüyada meyva ikram etmek

Rüyada meyva ikram etmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başarılarını ispat edeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, dertlerin son bulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyva ikram etmek gördüyseniz:

  • Fazla temkinli davranıyor ya da aynı anda pek çok işe koşturuyor olabilirsiniz.

Rüyada meyva ikram etmek şansın açılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Rüyada bahçede meyva toplamak iflasın eşiğine geleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, ağzının tadının bozulacağına delalet eder.

Rüyada ham meyva yemek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyva satın almak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada meyva sıkmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada meyva çekirdeği görmek başarılı bir kişi olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada meyva tabağı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada ham meyva görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments