Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden meyva almak

Rüyada ölmüş birinden meyva almak

Rüyada ölmüş birinden meyva almak umutların yıkılacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinden meyva almak gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada meyva çekirdeği görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu meyva görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada bahçede meyva toplamak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyva fidanı görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyva satın almak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, şan şöhret, itibar kazanacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bahçede meyva yemek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tatlı meyva yemek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalettir.

Rüyada ham meyva yemek kırgınlıkların biteceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments