Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu meyva görmek

Rüyada kurtlu meyva görmek

Rüyada kurtlu meyva görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, başarı ve zafer kazanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu meyva gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Rüyada kurtlu meyva yemek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, hayat boyu çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu meyva görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada ham meyva görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada ham meyva yemek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, insanların takdirini kazanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil meyva yemek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tatlı meyva yemek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyva fidanı görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalettir.

Rüyada dalından meyva koparmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments