Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan yakalamak

Rüyada aslan yakalamak

Rüyada aslan yakalamak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan yakalamak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Rüyada aslan yakalamak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz balık yakalamak çok güzel işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük balık yakalamak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla timsah yakalamak ticarette yol katedeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada örümcek yakaladığını görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık yakalamak yaptığı çalışmaların heba olacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments