Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak gördüyseniz:

  • İkna için, tekliflerinizi yenileyebilir, örneklerinizi çeşitlendirebilir veya yöntemlerinizi süsleyebilirsiniz.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada kaplan aslan görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalet eder.

Rüyada kaplan ve aslan görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde aslan kaplan görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada aslan yada kaplan görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplan görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gün sayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada aslan veya kaplan görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments