Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde aslan kaplan görmek

Rüyada evde aslan kaplan görmek

Rüyada evde aslan kaplan görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ömrünün uzun olacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde aslan kaplan gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler, yerler veya keyifli aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada evde aslan kaplan görmek iyi huylar edineceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada aslanlar kaplanlar görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada aslan veya kaplan görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada aslan yada kaplan görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments