Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplan ve aslan görmek

Rüyada kaplan ve aslan görmek

Rüyada kaplan ve aslan görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, mutsuz olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan ve aslan gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada aslan yada kaplan görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulur.

Rüyada aslan kaplan köpek görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada aslan veya kaplan görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplandan kaçmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aslan ve kaplan görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde aslan kaplan görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan ayı görmek düşmanların çok üzüleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada aslan kaplan görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments