Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve kaplan görmek

Rüyada aslan ve kaplan görmek

Rüyada aslan ve kaplan görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kariyer edineceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işaret eder.

Rüyada aslan ve kaplan gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada aslanlar kaplanlar görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan ve aslan görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada aslan ve kaplan görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, temize çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan aslan görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada evde aslan kaplan görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sorunların son bulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan kaplan görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments