Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mesaj okumak

Rüyada mesaj okumak

Rüyada mesaj okumak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada mesaj okumak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vaz geçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mesaj okumak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada telefonda mesaj okumak maddi olanakların kötüleşeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada telefondan mesaj okumak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mesaj göndermek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun birinden mesaj almak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments