Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mesaj göndermek

Rüyada mesaj göndermek

Rüyada mesaj göndermek hayal kırıklığına uğrayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Rüyada mesaj göndermek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada birine mesaj göndermek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mesaj göndermek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj göndermek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çok başarılı işlere girileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj göndermek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada nişanlısını askere göndermek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını hacca göndermek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada başkasını hacca göndermek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada birine selam göndermek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments