Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin mesaj attığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin sana mesaj attığını görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin mesaj attığını görmek hayata küseceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin mesaj atmasını görmek umutlarını kaybedeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin mesaj attığını görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin mesaj attığını görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada birinin mesaj attığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bana mesaj attığını görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin mesaj attığını görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments