Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan tarafından öldürülmek

Rüyada aslan tarafından öldürülmek

Rüyada aslan tarafından öldürülmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Rüyada aslan tarafından öldürülmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hedeflerini tutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan tarafından kovalanmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada aslan tarafından parçalanmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ilim irfan öğreneceğine, maaşının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından korunmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada aslan tarafından ısırılmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, varlık içinde yaşayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından yenmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments