Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan tarafından kovalanmak

Rüyada aslan tarafından kovalanmak

Rüyada aslan tarafından kovalanmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yerinde saymayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, hatalarından erken döneceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet eder.

Rüyada aslan tarafından kovalanmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek varolan borçların ödeneceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada cin tarafından kovalanmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalet eder.

Rüyada koç tarafından kovalanmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments