Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan tarafından ısırılmak

Rüyada aslan tarafından ısırılmak

Rüyada aslan tarafından ısırılmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kazancının ilk önce azalacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, ev sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada aslan tarafından ısırılmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek balığı tarafından ısırılmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada yaratık tarafından ısırılmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek üzüleceğine ve kırılacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük bir gelir toplayacağına alamet eder.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments