Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer koltuk görmek

Rüyada mermer koltuk görmek

Rüyada mermer koltuk görmek yarardan çok zarar getireceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, verimli olacak işler yapacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına inanılır.

Rüyada mermer koltuk gördüyseniz:

  • Tesadüf gibi görünen olayların ilişkileriniz veya uzun vadeli planlarınız üzerinde etkisi olabilir.

Rüyada mermer koltuk görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok üzüntü yaşayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada mermer merdiven silmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mermer görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mermer üzerinde yürümek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlak mermer görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada mermer merdiven görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada mermer kesmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer tuvalet görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments