Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer merdiven görmek

Rüyada mermer merdiven görmek

Rüyada mermer merdiven görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven silmek çok büyük bir şok yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermerden merdiven görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada mermer merdivenden inmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada mermer merdiven çıkmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven yıkamak ön plana çıkacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine rivayet eder.

Rüyada mermer merdiven görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments