Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek tarafından kovalanmak

Rüyada bebek tarafından kovalanmak

Rüyada bebek tarafından kovalanmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bebek tarafından kovalanmak mutlu ve huzurlu olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurt tarafından kovalanmak yeni bir hayata başlayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kovalanmak hatalarını fark edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin tarafından kovalanmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada araba tarafından kovalanmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah at tarafından kovalanmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada köpek tarafından kovalandığını görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada atlılar tarafından kovalanmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments