Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koç tarafından kovalanmak

Rüyada koç tarafından kovalanmak

Rüyada koç tarafından kovalanmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada koç tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada koç tarafından kovalanmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada vampirler tarafından kovalanmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, kazancının yerine gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada akrep tarafından kovalanmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada ölü biri tarafından kovalanmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sorumlu tutacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Rüyada mafya tarafından kovalanmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz tarafından kovalanmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hüsrana uğratacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments