Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer merdivenden çıkmak

Rüyada mermer merdivenden çıkmak

Rüyada mermer merdivenden çıkmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Rüyada mermer merdiven çıkmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada mermer merdivenden çıkmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Rüyada mermer merdiven yıkamak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven silmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermerden merdiven görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir bebek sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada mermer merdivenden inmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mermer merdiven görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments