Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada krom madeni görmek

Rüyada krom madeni görmek

Rüyada krom madeni görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada krom madeni gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Rüyada krom madeni görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada krom görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada krom tas görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada krom tabak görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür madeni bulmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi madeni para görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada demir madeni görmek yeni bir yol tutulacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada madeni para toplamak anne ve baba duası alınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments