Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, süzüleceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Rüyada bir kadın tarafından ısırılmak başarı ve zenginlik getireceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada kadın tarafından ısırılmak mevkilerinin yüksek olacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak evindeki huzurun bozulacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada vampir tarafından ısırılmak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada vampir tarafından ısırıldığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments