Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer taşımak

Rüyada mermer taşımak

Rüyada mermer taşımak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada mermer taşımak gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Rüyada mermer taşımak rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mermer görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, mal ve para kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine inanılır.

Rüyada mermer duvar görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada mermer tuvalet görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına rivayet eder.

Rüyada mermer taşı görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mermer hamam görmek onun her zaman başında olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mermer bina görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine yorulur.

Rüyada mermer cami görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments