Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermeri kırmak

Rüyada mermeri kırmak

Rüyada mermeri kırmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, evlerindeki huzurun artacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mermeri kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler.

Rüyada mermeri kırmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada mermer hamam görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işarettir.

Rüyada mermer taşı görmek aile saadetinin artacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hüsrana uğrayacağına alamet eder.

Rüyada mermer banyo görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer parçası görmek kazancının artacağına,, zaman bulmakta zorlanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada mermer lahit görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mermer mezar taşı görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments