Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçarak inmek

Rüyada uçarak inmek

Rüyada uçarak inmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçarak inmek gördüyseniz:

  • Artık daha fazla ciddiye alındığınızı görebilirsiniz.

Rüyada uçarak aşağı inmek asla harama bulaşmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada uçarak denize inmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten uçarak inmek yaşam şartlarının düzeleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak inmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, atılım yapacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenleri uçarak inmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet eder.

Rüyada uçarak camiye inmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, halsizleşeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden uçarak inmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, merdiven atlayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments