Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak

Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak

Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek merdivene çıkmak onunla yaşamını birleştireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri ters çıkmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşınla merdiven çıkmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, zorlukları aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle merdiven çıkmak zorlukların giderileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments