Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden yürümek

Rüyada merdivenden yürümek

Rüyada merdivenden yürümek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada merdivenden yürümek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada merdivenden yürümek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına yorulur.

Rüyada merdiven yürümek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kazancının ilk önce azalacağına, hayatın yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivende yürümek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine inanılır.

Rüyada merdiven koşarak inmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, dik durmaya çalışacağına, bereketli bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, insanların afiyet bulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden koşmak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada merdiven çıkarken zorlanmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, amaçlardan sapmaya, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments