Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende yürümek

Rüyada merdivende yürümek

Rüyada merdivende yürümek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada merdivende yürümek gördüyseniz:

  • Eski konulara yeni bakış açısıyla bakabilirsiniz.

Rüyada merdivende yürümek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven yürümek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden yürümek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalettir.

Rüyada yıkık merdiven görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, dilediği gibi yaşayacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil merdiven görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada merdivende kar görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments