Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden koşmak

Rüyada merdivenlerden koşmak

Rüyada merdivenlerden koşmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, zorlukların giderileceğine, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden koşmak gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın.

Rüyada merdivenden aşağı koşmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven koşmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenlerden koşmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden koşmak huzur ve mutluluk bulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işarettir.

Rüyada merdivenlerde koşmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada merdivende koşmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Rüyada çok koşmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, borçlanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada inşaatta koşmak ileride saygın bir kimse olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments