Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgadan korkmak

Rüyada kavgadan korkmak

Rüyada kavgadan korkmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavgadan korkmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada kavgadan korkmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak makam ve söz sahibi olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada siyah köpekten korkmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlenmekten korkmak mutsuz ve üzgün olacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, dönülmez yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada haramdan korkmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolmaktan korkmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide korkmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada böcek görüp korkmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yatırımların heba olacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments