Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinden korkmak

Rüyada tanıdığın birinden korkmak

Rüyada tanıdığın birinden korkmak çok mutlu günler geçireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, düşmanına galip geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, saygısını toplayacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinden korkmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Rüyada tanıdığın birinden korkmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada uçarken korkmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, işini en iyi şekilde yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze görüp korkmak yeni işler peşinde koşulacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deliden korkmak aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada korkmak uyanmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulmaktadır.

Rüyada birisinden korkmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaçırılmaktan korkmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada sudan korkmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments