Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık merdiven görmek

Rüyada yıkık merdiven görmek

Rüyada yıkık merdiven görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, işlerinde bereket olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkık merdiven gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yıkık merdiven görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkık köprüden geçmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Rüyada yıkık yer görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada yıkık banyo görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yıkık dam görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yıkık ev görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evini yıkık görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada yıkık apartman görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ardından bu kişiye açılacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments