Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar merdivenden çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada dar merdivenden çıktığını görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayatını yoluna koymaya, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada dar merdivene çıkmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada dar merdiven görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenler görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar ve dik merdiven görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar merdiven inmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdivenden inmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zararların günden güne artacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bilal

Merhaba ruyamda karanlik ve dik ve dar bir merdivenden yukari katlara dogru cikiyordum merdiven cok dar ve dikti 1241 noya cik dediler bn surekli ciktim ve o numaraya ulastim