Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende sıkışmak

Rüyada merdivende sıkışmak

Rüyada merdivende sıkışmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivende sıkışmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada merdivene sıkışmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulmaktadır.

Rüyada merdivende sıkışmak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar arasında sıkışmak sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, duaların kabul olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda sıkışmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize alamet eder.

Rüyada el sıkıştığını görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments