Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivende kedi görmek

Rüyada merdivende kedi görmek

Rüyada merdivende kedi görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada merdivende kedi gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Rüyada merdivende kedi görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret eder.

Rüyada merdivenleri uçarak çıkmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak sakin giden yaşamının sarsılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada merdiven altı görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivende para bulmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir evin merdiveninden inmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada dik merdivenden inmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene çıkıp inmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments