Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven olmadığını görmek

Rüyada merdiven olmadığını görmek

Rüyada merdiven olmadığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, feraha ermeye, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, neredeyse kahrolacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven olmadığını gördüyseniz:

  • Konuyla ilgili kişiler olan biteni gördükçe, olaylarla daha fazla ilgilenmeye başlayabilirler.

Rüyada merdiven olmadığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada bacağının olmadığını görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada bir işin olmadığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının dişinin olmadığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Rüyada diş olmadığını görmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağın olmadığını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, başarıları ile konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde kimsenin olmadığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir dişin olmadığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, karısının çok mutlu olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments