Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının olmadığını görmek

Rüyada bacağının olmadığını görmek

Rüyada bacağının olmadığını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Rüyada bacağının olmadığını gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Rüyada bacağının olmadığını görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın olmadığını görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin bacağının olmadığını görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, malın bereketinin artmasına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bacaklarının olmadığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarının olmadığını görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir bacağının olmadığını görmek hastalıkların biteceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Rüyada bacakların olmadığını görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, güzel haberler alınacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının olmadığını görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments