Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın olmadığını görmek

Rüyada ayağın olmadığını görmek

Rüyada ayağın olmadığını görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayağın olmadığını gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Rüyada ayağın olmadığını görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağının olmadığını görmek başının ağrıyacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ayakların olmadığını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, sıkıntıların azalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments