Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dişinin olmadığını görmek

Rüyada arkadaşının dişinin olmadığını görmek

Rüyada arkadaşının dişinin olmadığını görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, işlerinin toparlanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, gülmeye hasret kalacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının dişinin olmadığını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, saygınlığının artacağına delalettir.

Rüyada dişin olmadığını görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dişinin olmadığını görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişinin birinin olmadığını görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, rakiplerin üzüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada ön dişin olmadığını görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir dişin olmadığını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst dişinin olmadığını görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalettir.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek rakiplerini geride bırakacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments