Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde merdiven görmek

Rüyada denizde merdiven görmek

Rüyada denizde merdiven görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulur.

Rüyada denizde merdiven gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada denizde merdiven görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada denizin içinde merdiven görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden denize inmek el attığı her işten zararla çıkacağına, yeni denemelerde bulunacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada mermer merdiven silmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle merdiven çıkmak zahmetinin çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden yükseğe çıkmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulur.

Rüyada beton merdivenden inmek her zaman şükür içinde olacağına, çok başarılı olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenleri hızla inmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments