Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek kaynatmak

Rüyada mercimek kaynatmak

Rüyada mercimek kaynatmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, zorlukların artacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek kaynatmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda karşılaştığınız insanlara karşı daha sıcak davranın.

Rüyada mercimek kaynatmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış mercimek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek bulgur görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada çiğ mercimek yemek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekili mercimek görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak hak ve din yolunu bırakacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimekli köfte görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek vermek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments