Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mendil yemek

Rüyada mendil yemek

Rüyada mendil yemek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mendil yemek gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada mendil yemek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalettir.

Rüyada mendille oynamak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada ıslak mendil vermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolonyalı mendil görmek çok rahat bir nefes alacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor mendil görmek sırtının yere gelmeyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halay mendili görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada kirmizi mendil almak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada işlemeli mendil görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments